Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn
  • Recept
  • Hem /

Recept från Mack-SM

Är du sugen på att pröva någon av de tävlandes recept från finalen i Mack-SM? De finns här!

Recept på finalmackorna 2021

Mikaela Eliasson, Haga Schweizeri i Stockholm, Grön Macka

Annica Brännborn, ICA Maxi Kristianstad, Kejserligt

Michaela Andersten, frilansande bagare i Rotebro, Höstdröm på rostat dinkel

Anders Svensson, Bageriet Sjöstrands, Munka-Ljungby, Mak-Grill

 

Recept på finalmackorna 2020

Eden Mengisteab, AfroSwede Bageri och konditori-café/catering i Karlstad, "Grön-Symfoni Sandwich" 
Eva Stoltz Olsson, Nya Conditoriet Åhus i Åhus, "Naturen På En Sur En"
Gabriel Olsson, frilansande bagare i Stockholm, "Södermalms Hembrännare"
Linda Kosterhed, Kosterheds Konditori i Solna, "Good to Go"
Per Sjöblom, Balders Bröd i Sollentuna, "Kokobello"
Ronja Sander, Malmborgs Konditori i Jönköping, "Thyme for Fall"
Thitima Srirasa, Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping, "Bondens Fångst"
Veronica Vikström, Bageri Kardemumma i Täby, "Pimpinella"

 

Recept på finalmackorna 2019

Cornelia Malm, Björns Konditori, "Grantopp"
Frida Brolin, Kosterheds Konditori i Solna, "Pumpalicious"
Gabriel Olsson, frilansande bagare i Stockholm, "Pea Power Plant"
Jeanette Ekerås, Mormor Bättys Kringlor, "SOS"
Marika Karlsson, Marikas Café & Inredning i Norrköping, "Semptember"
Sandra Granström, Polarbröd AB i Älvsbyn, "Välkommen ut"
Stina Olovsson, Nya Lennarts Konditori, "Celiakis Veggie Wrap"
Victor Lind, Scandwich i Malmö, "Kål me Morot"

 

Recept på finalmackorna 2018

Mikaela Fischerström, Haga Tårtcompani & Bageri i Stockholm. ”Mack-Gyver”
Viktor Lind, Scandwich i Malmö. ”Macka Beta Best”
Tomas Persson, RoslagsBageriet i Norrtälje.”SmakExplosion”
Erica Andersson, Möllers Bageri & Konditori i Ystad.”Gimmechurri!”
Jeanette Ekerås, Mormor Bättys Kringlor i Vårgårda ”Amore”
Emma Laiti, Hemmagastronomi i Luleå. ”Renklämma 2.0 med twist”
Ronja Sander, Malmborgs Konditori i Jönköping. ”Orange is the new good!”
Lilian Sagerfors, Ekenäs Hantverksbageri. ”Gutt Tugg!”

 

Recept på finalmackorna 2017

Emma Olofsson, Perssonkonditoriet i Åhus, "Åhusklämman"
Maria Nyström, Haga Tårtcompani & Bageri i Stockholm. "DuraBilly"
Felix Wedman, Nya Konditoriet i Umeå. "Skogstokig"
Tomas Persson, RoslagsBageriet i Norrtälje. "Hickory-drömmar"
Jeanette Stegman, Fahlmans Konditori, Helsingborg. "Dansk klassiker 2.0"
Kajsa Brandt, Bernards Konditori i Jönköping. "Beetbox"
Erica Andersson, Möllers Bageri & Konditori, Ystad. "Till havs"
Sandra Lindbom, Kopparlundens Bageri i Västerås. "Local Hero"